У Сумах під час ліквідації пожежі врятували 65-річну жінку (відео)

9 січня о 17:52 рятувальники отримали інформацію, що горить багатоквартирний 2-х поверховий житловий будинок по пров. Чугуївський, м. Суми. На місце події було направлено відділення чергових караулів 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин.

По прибуттю вогнеборці встановили, що горіння відбувається в 4-х кімнатній квартирі на 1-му поверсі. Полум’я охопило меблі, двері і речі домашнього вжитку, а також поширилось на покрівлю. Щоб потрапити до епіцентру горіння довелось використовувати апарати для захисту органів дихання. Проводячи розвідку в одній із задимлених кімнат рятувальники виявили жінку 1955 р.н.

Читати також: На Сумщині 19-річного юнака підозрюють у вбивстві 62-річної жінки

Пенсіонерку негайно вивели на свіже повітря, завдяки вчасному порятунку, медична допомога їй не знадобилася. О 18:12 пожежу локалізували, о 18:50 – ліквідували. Внаслідок пожежі пошкоджено: покрівлю на площі до 30 кв.м, меблі, холодильник, 3 дверей, 3 вікна, стіни та стелю у вигляді кіптяви на площі до 100 кв.м, речі домашнього вжитку.

Всього на гасіння було залучено три одиниці спецтехніки та 12 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *