У Сумах підприємці перекрили одну з центральних вулиць, хоча їм вже дозволили працювати в “червоній” зоні

У Сумах підприємці перекрили одну з центральних вулиць - протестують проти карантинних обмежень

Представники малого та середнього бізнесу зранку 9-го листопада вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень у Сумах. Приблизно через годину вони перекрили вулицю Героїв Сумщини в районі перехрестя з Харківською.

Люди ходять через пішохідний перехід.

У Сумах підприємці перекрили одну з центральних вулиць - протестують проти карантинних обмежень

Рух вулицею зупинений. Поліція розвертає автомобілі, які не встигли проїхати.

У Сумах підприємці влаштували акцію протесту проти карантинних обмежень

На акцію прийшли, за інформацією поліції, більше 700 людей.

“Проти карантину вихідного дня. Рахували збитки. Якщо ми закриємось хоч на одну суботу-неділю, ми закриємось назавжди. Всіх позвільняємо. Оренду платити нічим, допомоги нема ніякої”, – розповів учасник акції Олександр.

У Сумах підприємці влаштували акцію протесту проти карантинних обмежень

“У нас збитки ідуть з 17-го березня. Ми вимушені брати кредит, щоб спасать тих людей, які залишилися. У моєму 30-літньому досвіджу бізнесу ще такого не було. У нас сьогодні – відчай”, – говорить один з учасників акції, ресторатор Леонід.

На акцію вийшли і підприємці, які протестують проти карантинних обмежень, і ті представники бізнесу, яківиступають проти запровадження касових апаратів. “Ми не зможемо працювати з 1 січня, так як ми працювали, на наших маленьких точках на ринку,” – розповіла Лариса Гончарова.

На час акції, говорять представники бізнесу, вони позакривали свої заклади. Планують продовжувати протести протягом дня.

Нагадуємо, що сьогодні вранці міська влада повідомила про те, що не заборонятиме підприємцям працювати в “червоній” зоні, якщо ті не допускатимуть порушень. У зв’язку з цим необхідність в проведенні акції відпала. Але люди все одно зібралися. “ЧЕРВОНА ЗОНА”. Розумні?

Сумским предпринимателям разрешили работать в красной зоне

suspilne

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *