У Сумах побили поліцейських

Сталося це сьогодні, 4 червня, близько 5 ранку в центрі Сум. Наразі відомо, що поліція готує підозру затриманому 27-річному чоловікові за ч. 2 ст. 345 кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв). За це передбачено обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк- пише ST
ОНОВЛЕНО!
Як повідомив прес-секретар Управління патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб, постраждали двоє патрульних – чоловік і жінка.
За його словами, близько 5 ранку біля магазину «Гастроном» на Покровській площі повз компанії нетверезих людей проїжджав екіпаж патрульних. Побачивши поліцейський автомобіль, компанія почала нецензурно лаятися на адресу поліцейських. Екіпаж зупинився, до патрульних підійшли двоє чоловіків і почали приставати зі словами: «Ну що, кого ви тут затримали?».
Поліцейські відповіли, що нікого не затримували, взяли перерву попити кави. Ці двоє відійшли, але через кілька хвилин повернулися вже вп’ятьох і без будь-яких пояснень напали на поліцейських і завдали їм тілесних ушкоджень. Серед п’ятьох було дві дівчини, які відійшли під час конфлікту. Двоє чоловіків втекли, а одного вдалося затримати.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *