У Сумах поліцейські розшукали безвісти зниклу дівчину та чоловіка, який перебував у розшуку

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Завдяки оперативним та злагодженим діям співробітників ювенальної превенції Сумського районного управління поліції вдалося розшукати не лише безвісти зниклу дівчину та виявити чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння наркозлочину.

Пізно ввечері до поліції звернулась 26-річна дівчина. Вона розповіла про те, що її 14-річна сестра пішла на прогулянку та додому не повернулась. У поліції повідомлення негайно зареєстрували та розпочали пошуки неповнолітньої.

Читати також: У Сумах внаслідок ДТП троє травмованих, у тому числі двоє малолітніх дітей

У ході проведення першочергових розшукових заходів працівники поліції встановили коло спілкування дівчини, опитали її рідних та знайомих. І вже на ранок плідна та злагоджена робота поліцейських дала позитивний результат. Неповнолітню знайшли, весь цей час вона провела в компанії 30-річного знайомого.

Як з’ясували правоохоронці, він знаходиться в розшуку за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Чоловік, який довгий час переховувався від поліції, таки був виявлений. Тепер за скоєне він постане перед судом.

Читати також: У Сумах встановлюють обставини ДТП на вул.Героїв Сумщини, у якій травмувався пішохід

З неповнолітньою дівчиною ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду щодо недопущення такої поведінки в подальшому та передали батькам.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *