У Сумах поліцейські викрили чоловіка у вирощуванні нарковмісних рослин (відео)

Сьогодні працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Сумській області спільно зі слідчими Сумського районного управління поліції, за силової підтримки ТОР УПП в Сумській області, під час обшуку за місцем мешкання 33-річного чоловіка, виявлено насадження конопель та наркотичний засіб «канабіс».

У рамках відкритого кримінального провадження співробітники поліції отримали інформацію про те, що один із мешканців обласного центру за місцем мешкання, у спеціально облаштованому приміщенні, вирощує коноплі. Тож для перевірки навідались до нього із санкціонованим обшуком. У ході якого інформація підтвердилась.

Під час обшуку правоохоронці знайшли в квартирі чоловіка три рослини коноплі елітних сортів, що вирощувались в горщиках у штучно створених умовах. Сумчанин навіть облаштував для них крапельний полив.

Зі слів чоловіка, вирощував їх для власного вжитку. Крім того, в кімнаті поліцейські знайшли ще й наркотичний засіб «канабіс» та пристрій для його вживання. Все знайдене співробітники поліції вилучили та направили на експертизу.

Читати також: У Сумах поліцейські знайшли чоловіка, що перебував у розшуку

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Перевіряється інформація щодо можливого збуту наркотичного засобу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *