У Сумах поліцейські викрили жінку, яка скоїла серію крадіжок з магазину (відео)

Протягом трьох днів зловмисниця обкрадала магазин одягу в одному з торгово-розважальних центрів міста. Проте залишитися непоміченою їй не вдалося і тепер за скоєне вона постане перед судом.

Вчора до поліції звернулася працівниця одного з магазинів міста з повідомленням про підозрілу особу в магазині. За словами заявниці, вона впізнала жінку, яка протягом трьох днів скоювала крадіжки і на цей момент знаходиться в торговому залі магазину.

Поліцейські одразу прибули до вказаного магазину і виявили підозрілу жінку, яка на той момент вже пройшла за межі каси.

Вона помітно нервувала, і як потім виявилося, зовсім не дарма. Як з’ясувалося, вона пронесла товар через касу, не сплативши за нього. Серед поцупленого були: сукні, блузка, куртки та взуття. Загальна сума збитку становить близько 20 тисяч гривень.

Читати також: На Сумщині зірваний з будинку дах зламав електроопору

Жінка розповіла, що викрадені речі у подальшому хотіла продати.

Зловмисниця вже раніше притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів, зокрема, вчинення крадіжок у спеціалізованих магазинах одягу на території міста Суми.

За даним фактом у поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Після проведення першочергових слідчих дій буде вирішуватись питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *