У Сумах поліцейські вилучили близько тисячі пачок контрафактних сигарет

Правоохоронці у рамках проведення комплексу заходів з протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу спирту, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів викрили жінку, яка займалась незаконним продажем сигарет.

Під час відпрацювання території об’єктів, де поширений продаж тютюнових виробів, працівники поліції побачили жінку, яка здійснювала збут даного виду підакцизних товарів.

У ході перевірки поліцейські встановили, що 42-річна місцева мешканка займалась продажем тютюнових виробів, що не мали марок акцизного податку.

У порушниці вилучили близько 1 000 пачок сигарет. До того ж, жінка притягається до адміністративної відповідальності за таке правопорушення не вперше.

Відносно даної громадянки працівники поліції склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння».

Працівники поліції проводять роботу щодо встановлення каналів постачання та осіб, як можуть бути причетні до виготовлення контрафактних товарів.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *