У Сумах поліція затримала злодійку, яка крала в магазинах дорогі продукти

Молода сумчанка заходила в магазин самообслуговування i тихцем виносила  елiтнi алкогольні напої, ікру та креветки.

До відділу кримінальної поліції Сумського відділу поліції звернулися представники однієї з мереж відомих продовольчих супермаркетів та повідомили, що помітили на записах камер відеоспостереження жінку, яка брала з полиць у магазині товар, а потім виходила з приміщення закладу, не заплативши за нього. Причому продукти не аби які, а дійсно дорогі: пакунки королівських креветок, банки з червоною ікрою, алкоголь вартістю близько 2400 гривень за пляшку.

Переглянувши записи з камер відео нагляду, працівники поліції з’ясували, що до крадіжок з магазину може бути причетна 32-річна жителька обласного центру, яка раніше вже була засуджена за подібне. А вже за два дні охорона супермаркету зупинила жінку під час її чергового “походу” в магазин за пляшкою дорогого алкоголю та пакунком креветок. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

У рейтингу областей України за версією «ДС» Сумська область -аутсайдер

Крім того, оперативники поліції встановили, що за кілька днів до свого затримання, жінка встигла вчинити ще й шахрайство. На вулиці вона познайомилася з чоловіком, спільно з ним вживала алкоголь, а коли той захмелів, попросила у нього телефон «щоб подзвонити» та й втекла з чужим гаджетом.

Правоохоронці щодо жінки  розпочали ще одне досудове розслідування – за ч.1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *