У Сумах працівники парків мітингують проти закриття атракціонів

У Сумах біля будівлі міської ради зібралися працівники парків. Вони мітингують проти заборони на роботу дитячих атракціонів. На площі зібралися близько півсотні людей.

Напередодні, 6 червня, на сайті міської ради опублікували рішення комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. У ньому – рекомендовано виконавчому комітету Сумської міської ради заборонити роботу дитячих атракціонів у парках у зв’язку з тим, що там немає можливості забезпечити дистанцію та інші методи захисту, передбачені карантином.

Мати хворої дитини звернулася з проханням до керівництва Сумщини та обласного центру

Засідання міськвиконкому розпочалося о 10 годині.

Вирішили не забороняти…тимчасово

Сумський міськвиконком, який сьогодні вирішував питання про заборону роботи атракціонів на території Сумської міської ОТГ – за рекомендацією обласної комісії ТЕБ та НС, прийняв рішення поки не забороняти діяльність підприємців в місцевих парках. Воно діє до 21 липня. Від підприємців вимагають максимального дотримання протиепідемічних заходів – наявність масок, дезінфекції тощо.

А через два тижні міська влада подивиться: чи не зміниться ситуація з захворюваністю в місті, і зокрема серед дітей. Якщо все буде в порядку, рішення про роботу атракціонів буде прийнято безстроково або на більш тривалий термін. Якщо ні – піде заборона. Але ми будемо сподіватися на краще.

suspilne

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *