У Сумах пройшла жіноча фотовиставка «Слобожаночка»

В межах програми святкування Дня міста Суми відбулася фотовиставка «Слобожаночка». Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє ГО “Краса та Розум Сумщини”.

Уже 7 років поспіль громадська організація «Краса та розум Сумщини» радує сумчан та гостей міста справжніми витворами фотомистецтва від провідних фотомайстрів міста. Цьогоріч участь у проекті взяли 22 учасниці, які працювали з 11 фотографами. Зйомка фідбулася на локаціях бази відпочинку «Зелений гай». Образи та вбрання підбирали самі дівчата.

 Читати також: На Сумщині рятувальники звільнили водіїв із понівечених в ДТП авто

За правилами конкурсу 4 вересня біля Альтанки відбувся фінальний етап, де кожен бажаючий міг проголосувати за світлину, що найбільше сподобалася. Кількість голосів і визначала переможницю.

 Цьогоріч результати такі:

  • 1 місце Пятко Дарина, (фотограф Бондаренко Денис)
  • 2 місце Софія Васіна (фотограф Бондаренко Денис )
  • 3 місце Поліна Гузова (фотограф Прокопенко Сергей)

Переможці отримали подарунки від партнерів студії «Фотофактура», школи іноземних мов «Поліглот», ТМ «Своє», Beauty studio Smart. Крім того кожна учасниця отримала власне фото роздруковане на полотні від Mister Holst, а фотографи переможці – шкіряні ремні для фотокамери від Сергія Тіsso.

 Читати також: У Сумах до дня міста провели парад ретро автомобілів, військової та комунальної техніки (фото)

Нагадаємо, що проект «Слобожаночка» відбувається щорічно. Його особливість полягає в тому, що фотомоделлю може стати будь яка дівчина, незалежно від зовнішності та віку.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *