У Сумах рятувальники перевірили протипожежний стан готелю «Ювілейний»

У рамках позапланових перевірок забезпечення пожежної та техногенної безпеки, 5 лютого працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій завершили інспектування готелю «Ювілейний», що знаходиться у м. Суми.

Разом із представниками адміністрації фахівці оглянули приміщення об’єкту. Особливу увагу приділили стану утримання евакуаційних виходів, вогнегасників, систем протипожежного захисту, внутрішнього і зовнішнього водопостачання та інших основних аспектів від яких залежить безпека людей.

Додатково із персоналом готелю рятувальники провели інструктаж щодо виконання ними на робочому місці заходів пожежної безпеки та першочергових дій на випадок пожежі. Також присутніх ознайомили як правильно застосовувати первинні засоби пожежогасіння.

Читати також: На Сумщині ювенальні поліцейські розшукали підлітків, які втекли з родин

Для відпрацювання отриманої інформації була проведена навчальна евакуація. За задумом, у коридорі на другому поверсі сталося умовне загоряння – спрацював датчик автоматичної пожежної сигналізації, а охоронець готелю продублював відповідну інформацію на лінію екстреного виклику «101». Спеціальний оповіщувач повідомив присутнім у будівлі про «пожежу». Терміново була організована евакуація персоналу та постояльців, яким працівники готелю допомогли залишити номера та направитись у безпечне місце.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)

На Сумщині тривають перевірки готелів, пансіонатів, хостелів, будинків для людей похилого віку та осіб з інвалідністю під час яких інспектується протипожежний стан об’єктів, проводяться додаткові інструктажі з персоналом та відпрацьовуються дії на випадок пожежі.

#DSNS  #ДСНС_Суми #рятувальники #перевірка

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *