У Сумах розлючений чоловік розтрощив двері в комунальному автобусі

Інцидент стався 28 ЛИПНЯ, близько 20:30. Водій автобусу #57 А, що курсував у напрямку Баранівки, здійснював посадку/висадку пасажирів на зупинці “Центральна прохідна ПАО Сумське НВО”.

Звіривши відповідність кількості пасажирів до кількості місць у салоні, кондуктор повідомила решті людей на зупинці про те, що вільних місць вже нема. Зачинивши двері, водій мав намір зрушити з місця, але у цей же час почув сторонні звуки. Як виявилося, це розлючений чоловік, якому не вдалося потрапити до салону транспортного засобу, поцілив ногою у двері.

Правоохоронець із Сумщини постане перед судом за вбивство, скоєне до початку служби у поліції

Пересвідчившись, що від емоцій та дій молодика ніхто з пасажирів не постраждав, водій викликав на місце пригоди служби контролю та начальника відділу безпеки руху КП СМР “Електроавтотранс” . Разом з тим розібратися у ситуації допомагатимуть працівники Патрульна поліція Сумської області , які прибули на місце на зверненням представників підприємства.

І якщо вартість некерованих емоцій чоловік дізнається вже за кілька днів, то на пасажирів комунального транспорту сумна звістка чекає вже сьогодні:
▪️ автобус знятий з лінії та буде доправлений у ДЕПО на ремонт;
▪️через цей випадок завтра на якомусь з автобусних маршрутів не вистачатиме транспортних засобів.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *