У Сумах сталася потрійна ДТП з вини водія маршрутки (фото)

Зіткнення відбулося у неділю, 16 СЕРПНЯ о 14:30 на зупинці “Вишневий сад”, що на пр.Курський. Під час під’їзду до зупинки, водій тролейбуса та пасажири, що перебували у комунальному транспорті, відчули поштовх та скрежет металу. Водій зупинив рух, пересвідчився, що ніхто з 8 пасажирів не постраждав, вийшов з кабіни для з’ясування обставин.

Як виявилося, за словами очевидців, за тролейбусом на відстані їхала автівка, раптом водій маршрутки, що рухався по зустрічній смузі, вирішив зробити розворот перед світлофором, тим самим намагаючись проскочити між автомобілем “Форд” та тролейбусом. В результаті таких маневрів він зачепив легкових, який відкинуло на бордюр, а потім, за інерцією, відбулося зіткнення машини з багатотонним тролейбусом.

На місце відразу були викликані працівники патрульної поліції та лікарі. Так як водій тролейбуса не встиг відчинити двері, то пасажири залишилися неушкодженими (в іншому випадку наслідки страшно було б уявити); у салоні “Форда спрацювали подушки безпеки, що врятувало людям життя (вони отримали забої ріщного ступеня тяжкості, але відмовилися від госпіталізації); водій маршрутки не постраждав.

Наразі поліція з’ясовує усі обставини аварії та складає матеріали. *Тролейбус #298, що сьогодні працював за маршрутом #10 А -12 мкрн” знятий з лінії.

*фото та текст – КП СМР “Електроавтотранс”

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *