У Сумах у рамках навчань організували “викрадення” військового полковника

У Сумах у рамках навчань організували "викрадення" військового полковника

У Сумах у рамках навчань було організоване “викрадення” військового полковника. Поліція проводила навчання спільно з військовослужбовцями та Службою безпеки України.

Про це РБК-Україна розповів начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції у Сумській області Володимир Крупецьких.

“Була така інформація у ЗМІ. Поспішили, видали, але ні в кого не запитали. Це планові навчання, спільні з військовослужбовцями, СБУ і з поліцією. У рамках цих навчань (було викрадення, – ред.).  А насправді викрадення не було.  Це все навчання”, – сказав він.

Зазначимо, раніше у засобах масової інформації з’явилася інформація про викрадення глави міського військкомату, полковника Збройних сил України Юрія Полоуса. Зазначалося, що шестеро озброєних людей у масках зі зброєю перелізли через паркан і проникли на територію Сумського національного аграрного університету, пред’явили вахтеру посвідчення співробітників СБУ і запитали, де проживає Полоус.

У Сумах поліція припинила діяльність двох гральних закладів

Через деякий час невідомі вивели військового зі зв’язаними руками, посадили в автомобіль та зникли. А у Сумах нібито оголосили план перехоплення.

Нагадаємо, 1 вересня стало відомо, що напередодні Дня незалежності України з Центральної Синагоги Києва викрали людину; поліція протягом тижня розкрила злочин, потерпілого звільнили, а учасників банди викрадачів – затримали.

Як писало РБК-Україна, викраденим виявився бізнесмен, за його звільнення вимагали 2 млн доларів.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *