У Сумах виконком ухвалив два рішення щодо обмеження руху вантажівок по місту

Сьогодні, 6 серпня, виконавчий комітет Сумскьої міської ради у робочому порядку ухвалив два рішення щодо організації дорожнього руху вантажівок.

Перше рішення стосується об’їзду мосту по вул. Білопільський шлях, зокрема організації дорожнього руху для транзитного вантажного транспорту вагою більше 18 т.

Друге – обмеження руху містом вантажного транспорту повною масою понад 24 т при температурі повітря більше + 28 ℃. Зокрема, збільшено час закриття міських доріг для таких авто (з 10:00 до 22:00) та визначено місця для відстою транзитних машин на в’їздах до міста: з боку вул. Роменська – АЗС MARSHAL, ANP; з боку пр-ту Курський – крайня права смуга; з боку вул. Харківська – ділянка недобудованої дороги в районі ПАТ «Сумихімпром»; з боку вул. Білопільський шлях – АЗС ANP; з боку вул. Г. Кондратьєва – територія біля ОКП «Аеропорт Суми».

 Читати також: Сумському краєзнавчому музею передали скарб

Нагадаємо, що міст по вул. Білопільський шлях знаходиться у аварійному стані. Про необхідність його капітального ремонту в мерії говорять уже кілька років, але далі балачок діло поки не йде.

У цьому році в бюджеті Сумської ТГ було передбачено 7 млн. грн. на ремонт вказаного мосту, але на останній сесії міської ради (в липні) депутати зняли ці кошти на інші потреби. А ремонт мосту знову пообіцяли зробити в наступному році.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *