У Сумах викрили лікарку на підробці сертифікату про вакцинацію

Правоохоронці викрили сумську лікарку на підробці сертифікату про вакцинацію

Учора, 26 жовтня, у Сумах проводили обшуки у рамках розслідування факту йомовірної підробки сертифікату про вакцинацію сімейною лікаркою з однієї комунальної лікарні Сум.
Про це ST стало відомо з власних джерел.

Слідчі намагалися вилучити мобільні телефони і у адвокатеси лікарки, посилаючись на те, що вони можуть містити докази по справі. Але адвокатеса заявила про неправомірність дій слідчої, яка хотіла її обшукати. Стався конфлікт.

У прокуратурі Сумської області ситуацію поки що не коментують.

Додано

У лікарні Святого Пантелеймона вчора 26 жовтня проводили обшуки в однієї з сімейних лікарок, підозрюючи, що вона видавала підробний COVID-сертифікат. Цю інформацію Суспільному підтвердив директор лікарні Св. Пантелеймона Володимир Поцелуєв.

Також Поцелуєв підтвердив, що між адвокатесою лікарні та слідчою, яка проводила обшуки, стався конфлікт. Правоохоронці мали намір забрати мобільний телефон адвокатеси лікарні, бо там могли бути докази у справі, однак жінка відмовилась його віддавати й назвала дії слідчих неправомірними.

Водночас директор лікарні спростував інформацію про оголошення підозри. З його слів, у рішенні суду йдеться про помилку в даних, які внесла лікарка.

“Зараз сімейники приймають більше ніж по 300 пацієнтів щодня і, звісно, можуть допускати помилки”, – сказав Володимир Поцелуєв.

Речник поліції Сумської області Володимир Крупецьких підтвердив, що обшуки проводила поліція, однак коментувати не став та переадресував до СБУ. Нині Суспільне очкує на коментар від речниці управління Служби безпеки України у Сумській області Олесі Рапути щодо проведених обшуків і в чому підозрюють сімейну лікарку.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *