У Сумах визначили перевізників на чотирьох маршрутах

Минулого тижня в Сумах відбулося засідання конкурсного комітету з визначення на конкурсних засадах юридичних та фізичних осіб-підприємців, які можуть працювати на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування в межах території Сумської міської територіальної громади.

Прокуратура Сумщини вимагає скасувати результати тендеру на 29 мільйонів

На конкурс виносилося сім об’єктів: маршрут №2 Ковпака – Прокоф’єва (кількість автобусів – 7, пасажиромісткість – не менше 40), №8 Тополянська – Василівка (кількість автобусів – 3, не менше 40 місць), №9 Добровільна – Прокоф’єва (кількість автобусів – 5, не менше 23 місць), №25 Добровільна – Інтернаціоналістів (кількість автобусів – 5, не менше 23 місць), №58 Василівка – Тополянська (кількість автобусів – 2, пасажиромісткість – не менше 23 ), №64А Добровільна – Центральний ринок (кількість автобусів – 1, пасажиромісткість – не менше 40), №67 Прокоф’єва – вул. Косівщинська (кількість автобусів – 2, не менше 40 місць).

В управлінні капітального будівництва Сумської міської ради провели обшук через ремонт Театральної площі

На розгляд конкурсного комітету надійшло 5 пропозицій від перевізників-претендентів. Одну пропозицію не розглядали через те, що запропоновані транспортні засоби не відповідали умовам конкурсу за класом та пасажиромісткістю.

По інших конкурсний комітет рекомендував виконкому визнати переможцями: по маршруту №2 – ПП Олійник А.Г .; по маршруту №8 – ФОП Прокопішек А.К .; по маршруту №9 – ФОП Курський І.В .; по маршруту №25 – ТОВ «Престиж Лайн». На три останніх маршрути претендентів не виявилося.

Затвердити переможців конкурсу повинні на найближчому засіданні виконкому.

Джерело Ваш Шанс

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *