У Сумах власники барів, ресторанів і клубів просять дозволити їм працювати після 23:00

Вранці 22 липня біля будівлі Сумської міської ради власники розважальних закладів, барів та ресторанів збирали підписи під зверненням до місцевих депутатів з вимогою дозволити роботу закладів після 23.00.

У листі-зверненні йдеться про те, що заклади перебувають на межі закриття, працівники звільнені або знаходяться у неоплачуваних відпустках. “Більшість людей працює до 19.00, і можливості відпочивати у них немає. Зі своєї сторони, ми завжди дотримуємося протиепідемічних заходів у своїх закладах”, – йдеться у зверненні.

У Сумах патрульні допомогли літній жінці, яка в зачиненій квартирі не могла самостійно піднятися з підлоги

“У нас велика дуже площа, велика відстань між ігровими автоматами, ми можем забезпечити достойну відстань між людьми, які прийшли дор нас, у нас є кімнати, де можна помити руки з милом, використати дезінфектор. Дитячі ігрові майданчики взагалі не працюють – роллердром, дитяча зона. Я п’ять місяців знаходжуся у відпустці без збереження заробітної плати, що погано для моєї родини, бо я одна працюю і можу себе забезпечувати. Знаходимось на грані відчаю, ” – розповіла адміністраторка дитячої зони розважального центру Тетяна Коноваленко.

suspilne

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *