У Сумах водії КП “Електроавтотранс” не хворіють на COVID-19

Керівництво КП СМР «Електроавтотранс» спростувало інформацію про зменьшення комунального транспорта на маршрутах міста через начебто масову хворобу водіїв на COVID-19.

Інформацію про зменшення кількості водіїв озвучила сьогодні під час апаратної наради представниця відділу транспорту та зв’язку Сумської міської ради. Але деякі ЗМІ в Сумах неправильно її піднесли сумчанам.

Нагадаємо, що ми дали новина правильно, не спотворюючи факти У Сумах стало менше транспорту: водії хворіють

За даними КП “Електроавтотранс”, станом на 17/11 на лікарняному знаходиться 2 % від загальної кількості працівників КП СМР «Електроавтотранс», причому тільки незначна частина – із застудою(саме застуда, а не COVID-19), решта мають підвищений тиск, роз тяжіння м’язів тощо.

У вівторок, 17/11, на лінію виїхали 54 тролейбуси та 21 автобус. Для порівняння, звичайний показник – 55 тролейбусів та 22 автобуси. Варто відмітити, що один автобус не виїхав через технесправність, що також не має жодного відношення до пандемії.

Усі працівники КП СМР «Електроавтотранс» за рахунок підприємства забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфекторами у повному обсязі.

Підкреслюємо, що головний спеціаліст відділу транспорту СМР Наталія Андросова під час апаратної наради не зазначала, що водії хворіють на COVID-19.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *