У Сумах водій маршрутки їздив з підробленим посвідченням водія

На вулиці Горького патрульні зупинили маршрутний транспортний засіб РУТА. Водій здійснював перевезення пасажирів в кількості більше ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу.

Своїми діями чоловік порушив вимоги постанови Кабінету міністрів України № 1236 від 19 грудня 2020 року “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів”.

Перевіряючи документи у 31-річного керманича, інспектори виявили ознаки підробки його водійського посвідчення. Вартові порядку встановили, що таке водійське відсутнє в наявних базах даних поліції, а сам чоловік взагалі ніколи не отримував посвідчення водія. Цим фактам громадянин навіть не заперечував.

Читати також: На Сумщині легковик не розминувся з електроопорою

Охоронці порядку склали на водія адміністративний протокол за ч. 1 ст. 44–3 (Порушення правил щодо карантину людей) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

За фактом виявленого водійського посвідчення з ознаками підробки патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *