У Сумах встановили та затримали чоловіка, ймовірно, причетного до нанесення тяжких тілесних ушкоджень сумчанину

Нещодавно, ввечері, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали повідомлення про вчинення грабежу на вулиці Харківській. Зателефонувавши заявнику, інспектори встановили, що подія трапилася з його братом. Чоловік повернувся додому та розповів про те, що йому завдали тілесних ушкоджень та забрали гроші.

Приїхавши за адресою, вартові порядку виявили 36-річного чоловіка, з тілесними ушкодженнями, ймовірно, завданими ножем. Тому відразу ж викликали бригаду лікарів. Для надання кваліфікованої медичної допомоги чоловіка госпіталізували до лікарні.

Читати також: На Сумщині СБУ затримала організатора угруповання, яке планувало напад на керівника місцевої ОТГ

Тим часом патрульним вдалося з’ясувати час, місце та обставини події. Також охоронці порядку встановили особу чоловіка, ймовірно, причетного до нанесення тілесних ушкоджень. Ним виявився раніше судимий 40-річний мешканець однієї з багатоповерхівок на вулиці Харківській. Його патрульні виявили за місцем мешканням, де надалі й затримали.

Під час огляду помешкання було виявлено ніж, яким, ймовірно, і було завдано тілесних ушкоджень, а також плями бурого кольору, схожі на кров, по всій квартирі.

Усі подробиці з’ясовувала слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції, яку патрульні роти ТОР викликали на місце події. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *