У Сумах з‘явилися стовпчики про які не знає навіть Департамент інфраструктури м.Суми

У центрі міста біля ТРЦ Універмаг «Київ» невідомі встановили стовпчики. Про їх появу не знають ні в Департаменті інфраструктури міста, ні в Управлінні патрульної поліції, пише –0542.ua

На Сумщині у свині з приватного домогосподарства виявили сказ

Виявилося, що на перехресті вул. Кооперативна і Покровська пл. почалися роботи з облаштування комунальної парковки. Сайт мерії писав про це ще восени минулого року.

Дозвіл на облаштування майданчика для паркування транспортних засобів орієнтовною площею 370 кв. м надано КП «Паркінг». Зокрема, на замовлення комунального підприємства ДП «Укдіпродор» вже розробило проект реконструкції перехрестя.

Згідно з проектом, між Покровської площею і вул. Кооперативна облаштують тротуар. Поруч буде пішохідний перехід, а територію для паркування на 11 місць відокремлять парканом.

Як повідомив директор КП «Паркінг» Олег Славгородський, документ пройшов необхідні експертизи, тому поки комунальне підприємство отримує дозвільні документи на початок будівництва.

Будівництво майданчика для паркування коштуватиме КП «Паркінг» близько 400 тис. Гривень. Роботи розпочнуть відразу після отримання необхідних дозволів, писав сайт мерії.

Ймовірно, дозволи отримані через 9 місяців.

dancor

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *