У Сумах за добу відбулося 5 ДТП, винуватці яких покинули місце аварії

Возможно, это изображение (автомобиль и на открытом воздухе)

Учора в обласному центрі відбулося 5 таких автопригод, у яких один з учасників місце події залишив.

07:20, на вулиці Героїв Крут, 66-річний водій автомобіля Hyundai Tucson не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Mercedes-Benz Vito. Місце автопригоди керманич залишив.

08:10, на вулиці Родини Линтварьових, 20-річний водій автомобіля ВАЗ-21013 був неуважним, не дотримався безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з автомобілем KIA Sandero, водій якого рухався в попутному напрямку. Чоловік місце автопригоди залишив.

Возможно, это изображение (автомобиль и дорога)

10:00, на площі Покровській, 39-річна керманичка автомобіля ГАЗ, під час руху заднім ходом, допустила наїзд на транспортний засіб Volkswagen Passat, що знаходився в нерухомому стані. Місце пригоди жінка залишила.

16:00, на вулиці Троїцькій, 60-річна керманичка автомобіля Mercedes-Benz не дотрималася безпечної дистанції та здійснила наїзд на припаркований транспортний засіб Audi A6. Місце ДТП вона залишила.

Нет описания фото.

19:20, у провулкові Гетьманському, 46-річний водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter був неуважним, не дотримався безпечного бокового інтервалу та допустив наїзд на припаркований автомобіль Chevrolet Volt. Місце автопригоди чоловік залишив.

Усіх водіїв патрульні розшукали. На них інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП.

До слова, механічні пошкодження у всіх ДТП були настільки незначними, що водії могли за обопільної згоди просто скласти Європротокол.

Нагадуємо: залишення місця дорожньо-транспортної пригоди тягне за собою відповідальність — штраф у розмірі 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Тож у випадку, якщо ви стали учасником ДТП, у жодному разі не залишайте місце події.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *