У Сумах за порушення карантинних заходів поліція відкрила кримінальне провадження

Працююче кафе та відвідувачів у ньому виявили працівники Управління СБУ в Сумській області. Вони відразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції та представників Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів.

Правоохоронці з’ясували: заклад харчування, всупереч введених карантинних обмежень, працював у звичайному режимі. Коли до приміщення зайшли двоє іноземців і замовили обід, персонал кафе замовлення виконав, а клієнти його оплатили.

ДТП 20 березня: у Сумах на Привокзальній не розминулися мотоцикл і Рено[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/dtp-20-bereznja-u-sumah-na-privokzalnij-ne-rozminulisja-motocikl-i-reno/”]ЧИТАТИ[/su_button]

Поліція вилучила чеки, записи відеокамер, касовий апарат та його супутні пристрої. За фактом порушення встановлених санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 325 КК України. Наразі вирішується питання про проведення у закладі санкціонованого обшуку та арешту майна. Слідчі дії тривають, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

0542.ua

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *