У Сумах затримали підлітків, які від імені мера закликали сумчан не ходити на вибори (відео)

У Сумах затримали підлітків, які від імені мера закликали сумчан не ходити на вибори

Сьогодні, 23 жовтня, близько 11:40 у центрі Сум на вулиці Іллінській молодь роздавала перехожим листівки, підписані начебто сумським міським головою Олександром Лисенком, у яких закликають сумчан залишатися 25 жовтня вдома, тобто, не ходити на вибори.

Молоді люди видали одну таку листівку депутату Сумської облради Юрію Клименку, який одразу викликав поліцію. Наразі, за його словами, особи роздатчиків неправдивих листівок встановили.

Як повідомив керівник прес-служби ГУНП в Сумській області Володимир Крупецьких, після звернення до поліції про людей, які роздають паперову продукцію провокативного характеру, на місце оперативно прибули правоохоронці і затримали сумчан 18 років (хлопець) і 16 років (дівчина). В даний час їх опитують після чого буде прийнято рішення про притягнення їх до відповідальності.

Нам також стало відомо, що крім цих двох, начебто, були затримано ще громадяни, які роздавали такі ж листівки в Сумах по Пр.Лушпи. Ми також дізналися, що за попередньою інформацією до цієї провокакції може бути причетний Володимир М., якого вчора помітили з цієї друкованою продукцією. Він є прихильником однієї з партій, яка приймає участь у виборах та підтримує передостаннього президента України.

Наразі чекаємо на офіційну інформацію з цього приводу.

Нет описания.

У Фейсбуці мер Олександр Лисенко повідомив про те, що вже звернувся до поліції із заявою.
«Все зроблено в нашій партійній символіці, з моєю фотографією, з моїм підписом, – заявив мер. – Це вже кримінал ».

https://www.facebook.com/pokolenie.next/videos/2860246720744943/

На відео чутно як юнак розповідає про невідомого, який запропонував за 300 гривень роздати ці листівки.

https://www.facebook.com/100052841919121/videos/172420231196040/

ST

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *