У Сумах затримано двох наркоторговців, які збували особливо небезпечну психотропну речовину «PVP»

За результатом спецоперації під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури припинено діяльність двох чоловіків, які займались незаконним обігом психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, двоє жителів м. Суми систематично отримували від постачальника особливо небезпечну психотропну речовину «PVP» у великій кількості, яку в подальшому розфасовували та реалізовували. Замовлення наркоділки отримували на один із месенджерів, розповсюджували заборонені речовини переважно через «закладки».

У п’ятницю, 3 вересня 2021 року, правоохоронці провели санкціоновані обшуки у фігурантів провадження, під час яких вилучено близько 300 гр PVP. При цьому частина речовини вже була розфасована для «закладок».

Читати також: На Сумщині рятувальники звільнили водіїв із понівечених в ДТП авто

На даний час всі вилучені речовини направлені на експертне дослідження. Затриманим повідомлено про підозру. За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою звільнення під заставу в розмірі близько 190 тис. грн.

Діяльність осіб припинено співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю та Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Сумській області при силовій підтримці спецпідрозділу КОРД під процесуальним керівництвом прокуратури.

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *