У Сумах зловили браконьєрів (відео)

Зловмисників виявили на річці Псел, біля дачного кооперативу «Олдиш», у м. Суми. Чоловіки сітками та екранами виловили кілька кілограмів риби, чим завдали збитків  державі майже на 6 тисяч гривен.

В ході проведення спільного рибоохоронного рейду працівники поліції та  інспектори Сумського рибоохоронного патруля близько шостої ранку помітили на Пслі двох чоловіків, які рибалили забороненими знаряддями.

Один з яких, за допомогою рибальських сіток, виловив 3 кг риби: плітка – 61 екз., краснопірка – 8 екз., плоскирка – 5 екз., уклія та йорж – по 1 екз. А інший вдався виловлювати рибу за допомогою двох екранів. За попередніми підрахунками сума збитків державі, яку завдали своїми діями чоловіки, сягає 5 933 грн.

На рибалок склали адмін. протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Вилучені знаряддя ловлі,  передані на склад Сумського рибоохоронного патруля.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти на спецлінію “102” про всі відомі їм факти порушення природоохоронного законодавства.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *