У Сумах знову самогубство: чоловік зістрибнув з даху будинку по вул.Прокоф’єва

Вчора, 28 грудня, у сумських групах в фейсбуці з’явилася новина про те, що щось незрозуміле відбувається біля будинку №47 по вул. Прокоф’єва м.Суми. Сумчани чули хлопки, писали про те, що бачили дим і підозрюють, що це були або постріли або вибух, можливо піротехніка, а можливо мова йде про зброю.

У будь-якому випадку, сумчани написали про те, що бачили багато працівників поліції.

Вранці, 29 грудня, ми звернулися до прес-служби ГУНП в Сумській області, щоб дізнатися, що ж насправді сталося за вказаною адресою?

Виявилося, що 28 грудня, о 16:43 на лінію 102 надійшло повідомлення від жінки, яка заявила про те, що її чоловік, ймовірно, хоче покінчити життя самогубством. За її словами, він випив ліки, залишив записку, в якій він подякував рідним за все і прощається з ними, після чого пішов в іншу квартиру, яка належить родині,  в будинку по вул.Прокоф’єва.

Майже геніальний злочинець: Пограбування по-путивльськи [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/majzhe-genialnij-zlochinec-pograbuvannja-po-putivlski/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

За адресою оперативно прибув наряд поліції, але … на жаль … Чоловік (39 років) до цього часу вже зістрибнув з даху і від отриманих трав помер на місці.

Поліція проводить слідчі заходи, щоб дізнатися, що саме могло підштовхнути сумчанина до такого рішення.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *