У Сумах поліцейські повідомили про підозру шахраю, який ошукав громадян перебуваючи в СІЗО

Кіберполіція спільно з слідчими Сумського районного управління поліції та оперативним відділом Державної установи «Сумський слідчий ізолятор», під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури, викрили 33-річного чоловіка, який перебуваючи в слідчому ізоляторі ошукував громадян по всій Україні.

За даними слідства, чоловік в одній із соціальних мереж розмістив оголошення про допомогу в оформленні водійського посвідчення, довідок, технічних паспортів та державних номерів на не розмитнені автомобілі. Довірившись, громадяни перераховували йому на картку аванс чи навіть повністю оплачували необхідні їм послуги. В результаті втрачали свої кошти.
Правоохоронці провели обшук за місцем утримання фігуранта. У результаті якого виявили та вилучили мобільний телефон з доказами вчинення злочину.

Возможно, это изображение 6 человек

На даний час встановлюються всі потерпілі від його діяльності.

Зловмиснику вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Возможно, это изображение 1 человек и телефон

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *