У Сумах жінка вбила співмешканця викруткою

Днями до чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканки обласного центру про виявлення тіла 48-річного родича за місцем його проживання. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та криміналістична лабораторія Головного управління Національної поліції в Сумській області.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів та з’ясування обставин події працівники поліції встановили, що померлий співмешкав на орендованій квартирі з 45-річною жінкою, яка на той момент була відсутня за місцем проживання та могла бути причетною до даного злочину.

Правоохоронці, використовуючи можливості відділу кримінального аналізу, оперативно встановили місцезнаходження жінки. З її слів, того дня між ними виникла сварка, в результаті якої жінка завдала співмешканцю травму викруткою, від якої останній помер.
Підозрювану поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Окружної прокуратури м. Суми вже повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Досудове розслідування триває.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *