У Сумщини знову майже є губернатор?

У Сумщини знову майже є губернатор?

Як стало відомо 28 жовтня, Кабмін на виїзному засіданні в Маріуполі схвалив ряд кадрових питань. Зокрема, уряд прийняв рішення про тимчасове покладення обов’язків голови Державного агентства водних ресурсів України на Михайла Хорева. Крім цього, погодили призначення кількох голів ОДА: Волинській – Юрія Погуляйко; Полтавській – Олега Сінегубова; Сумській – Інну Пащенко; Хмельницької – Дмитра Габінета; Чернівецькій – Сергія Осачук.

Хто ж очолить Сумщину? З інформації на сторінці Інни Олексіївни в соцмережі слід, що до призначення вона була депутатом Конотопської міськради і заступником мера Конотопа.

Народилася Інна Пащенко 4 квітня 1968 року в Новоселівці Конотопського району. Закінчила Київський національний педуніверситет ім. Драгоманова (спеціальність «Учитель математики і фізики»); КНЕУ (спеціальність «Фінанси»). Магістрат і аспірантура ПВНЗ «Європейський університет» (м.Київ) за спеціальностями «Економіка підприємства», «Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці».

1991-2012 рр. – викладач дисциплін економіко-математичного циклу в Конотопському політехнічному технікумі КІ СумДУ і в ПВНЗ «Європейський університет», керівник профспілкових організацій цих навчальних закладів, автор підручників для вузів. З 2012 року – підприємець у сфері ЗМІ та додаткових освітніх послуг. Профспілковий діяч, волонтер АТО. Заміжня. Виховує двох дочок.

У короткій інформації на «Фейсбуці» також зазначено, що Інна Пащенко – головний редактор у газеті «Телегурман» і керівник ГО «Агентство регіонального розвитку Сіверського регіону України».

Цього літа Інна Пащенко балотувалася до ВР по округу номер 160 від «Самопомочі» і набрала 2,69%. А решту ми, схоже, дізнаємося, якщо нового губернатора затвердить президент і представлять офіційно.

Джерело http://www.shans.com.ua/?m=inews&nid=39840

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *