У сумських митників новий керівник – Юрій Азаров

З 4 серпня 2021 року до виконання обов’язків начальника Сумської митниці приступив Юрій Юрійович Азаров (наказ Державної митної служби України від 02.08.2021 №937-о)

Азаров Юрій Юрійович народився 27 грудня 1973 року у м. Херсоні. Має вищу юридичну, економічну та технічну освіти.

З 1995 року працював на відповідальних та керівних посадах у правоохоронних органах, а саме: у слідчих підрозділах, підрозділах податкової міліції, СБУ, підрозділах по боротьбі з організованною злочинністю.

До визнання переможцем конкурсу на зайняття посади начальника Сумської митниці працював в департаменті адміністративно-господарської діяльності Державної митної служби України.

Одружений, має сина та доньку.

Читати також: Під Сумами відбудеться фестиваль коноплярства

За словами Юрія Азарова ця посада для нього є великою відповідальністю: «Зі свого боку зроблю все, що від мене залежить, для того, щоб зберегти ті досягнення, які були напрацьовані попереднім керівництвом та особовим складом митниці. Отримані знання та досвід максимально акумулюю для забезпечення реалізації політики у сфері державної митної справи, боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, здійснення контролю за надходженням до державного бюджету».

Сумська митниця

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *