У Сумській міськраді пояснили, чому протік фонтан на Театральній площі

Про причину протікання фонтану розповів начальник управління капітального будівництва Сумської міської ради Віталій Шилов.

«Ну, що ж друзі, і знову про фонтан. Сумно про це писати, але змушений. Ні, із фонтаном все гаразд. Він зроблений якісно і добротно. Але, нажаль, для таких споруд як кольоровий фонтан в центрі міста потрібна, навіть вкрай необхідна – система відеоспостереження. Цю «деталь» ми також врахували, але необхідної кількості голосів серед депутатів вона не отримала. З іншого боку ніхто навіть і припустити собі не міг, що знайдеться людина, здатна зіпсувати навмисно фонтан.

Не буду вдаватися в технічні терміни, спробую пояснити на прикладі ванни. Візьміть прозорий целофан, затуліть отвір переливу води, почніть наповнювати ванну, а самі йдіть відпочивати. Вже за годину до Вас у двері почнуть грюкати сусіди знизу, що Ви їх заливаєте.

Так сталося і з новим, щойно відкритим кольоровим фонтаном. Але «людина», яка це вчинила, прийшовши вночі на Театральну площу, знало ЩО робить і НАВІЩО», – написав він.

https://www.facebook.com/shylov.vitalii/posts/132620918596041

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *