У Сумському районі поліцейські вилучили у чоловіка обріз

Нет описания фото.

Місцевий мешканець незаконно зберігав зброю з ознаками переробки. У поліції відносно нього відкрили кримінальне провадження.

Вчора, під час патрулювання території с. Басівка Сумського району, до поля зору співробітників поліції потрапив невідомий чоловік, який поводив себе підозріло. Тому правоохоронці вирішили встановити його особу та перевірити наміри перебування на вулицях даного населеного пункту.

Невідомим виявився 44-річний місцевий мешканець, який зберігав при собі зброю та боєприпаси. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції.

Під час огляду, слідчі виявили та вилучили у чоловіка ніж, предмет зовні схожий на вогнепальну зброю з явними ознаками переробки (обріз) та патрон 16 калібру. Вилучені речові докази направлені на експертне дослідження.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами». Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *