У виправній установі Сум припинили діяльність злочинної групи?

Нами була отримана інформація, яка чомусь ще не оприлюднена правоохоронцями. У виправній установі м.Суми  правоохоронцями була проведена повномасштабна операція по ліквідації роботи злочинної групи, яка з місць позбавлення волі за допомогою мобільних пристроїв шахрайським шляхом заволодівали коштами громадян по всій Україні. В результаті було вилучено смартфони, сімкарти, отримана інформація про кошти жертв тощо.

Наше джерело повідомило, що операції передувала тривала робота. За групою спостерігали, вивчали зв’язки, як усередині установи, так і за її межами.

Сумна статистика: на Сумщині три самогубства за день [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/sumna-statistika-na-sumshhini-tri-samogubstva-za-den/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

На даний час це поки що вся інформація. Але нам відомо, що правоохоронці здійснювали відеозйомку затримання злочинної групи і ми сподіваємося, що запис оприлюднять найближчим часом.

Може хоч ненадовго Сумська область відпочине від новин, пов’язаних з шахрайством по телефону. А ми в свою чергу спробуємо дізнатися докладну і на цей раз офіційну інформацію.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *