У Зарічному суді міста Суми обрали нового-старого голову

14 квітня 2020 року відбулися збори суддів Зарічного районного суду м. Суми, на яких шляхом таємного голосування обрано на посаду голови Зарічного районного суду м. Суми суддю Шелєхову Ганну Валеріївну.

Заступником голови Зарічного районного суду м. Суми обрано суддю Капкіна Олександра Борисовича.

Колектив суду щиро вітає голову суду та заступника голови суду з обранням на посади та бажає невичерпної енергії, творчої наснаги та плідної професійної діяльності.

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голова суду та заступник голови суду обираються на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

Коротка біографія

Народилася 28 липня 1968 року в м. Суми. Свій перший рядок у трудову біографію Ганна Добродомова (Шелєхова) записала у 1985 році після закінчення середньої школи, коли прийшла працювати завідуючою експедицією відділу юстиції Сумського облвиконкому.

У Сумському відділі поліції новий керівник

Вищу освіту Ганна Валеріївна здобула у 1991 році на заочному відділенні після закінчення Української юридичної академії імені Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію юриста.

У судовій системі Г.В. Шелєхова працює більше 30 років. У суді пройшла всі сходинки до вищого щабля: з 1986 року  – секретар кримінальної колегії Сумського обласного суду, юристконсульт ТОВ “Сумський завод “Насосенегромаш”, помічник голови, старший консультант Сумського обласного суду, з 2000 року – суддя Зарічного районного суду, заступник голови Зарічного районного суду м. Суми, з 2007 року по теперішній час – голова Зарічного районного суду м. Суми.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *