У звільненому Тростянці привокзальну площу відбудує “Укрзалізниця” – Кубраков

У звільненому кілька днів тому Тростянці на Сумщині російські окупанти залишили після себе численні руйнування серед житлової та соціальної інфраструктури, розповів міністр інфраструктури Олександр Кубраков у своєму Facebook, відвідавши місто.
Відновленням одного із зруйнованих об’єктів – привокзальної площі – займеться “Укрзалізниця”, про що вже досягнуто домовленості, повідомив міністр.

“Відвідали звільнений Тростянець. Місяць місто займали російські окупанти. Непідраховані смерті, зруйновані площі та будинки. За словами місцевих жителів, росіяни навіть не намагалися взяти владу, вони зайняли кілька позицій у місті та чекали швидкого просування далі, а коли цього не сталося, стали займатися мародерством та хаотичним захистом», – написав Кубраков.

Ще одним зруйнованим об’єктом Тростянця стала нещодавно відновлена ​​та переоснащена міська лікарня.

“Розстріляна міська лікарня. Військові та місцеві жителі не знаходять жодного логічного чи тактичного пояснення, навіщо”, – написав міністр.

Зараз у місті працюють сапери та ДСНС. Підраховується також збитки та планується відновлення знищених об’єктів, зазначив він.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *