Управління Сумської ОДА отримало нового керівника

Під час апаратної наради голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький представив керівникам структурних підрозділів нового начальника управління оборонної роботи, забезпечення законності та правопорядку – Василя Одарченка.

Довідково. Одарченко Василь Валерійович народився 14 вересня 1975 року в місті Рубіжне Луганської області. Освіта – вища: у 1997 році закінчив Військовий інститут Національної гвардії України за спеціальністю «Інженерна механіка», кваліфікація – бакалавр інженерної механіки, за спеціальністю «Застосування автомобільних підрозділів», кваліфікація – спеціаліст-офіцер військового управління тактичного рівня.

У 2011 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація – бакалавр права, у 2012 році – за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація – юрист.

З червня 1997 року по квітень 1998 року проходив службу на посадах офіцерського складу Збройних Сил України, а з квітня 1998 року до січня 2015 року – на посадах офіцерського складу СБУ.

Читати також: Вбивство на Сумщині: чоловік завдав смертельних тілесних ушкоджень своєму товаришу

У 2016- 2020 роках працював заступником голови з питань діяльності виконавчих органів Миколаївської селищної ради Білопільського району Сумської області.

А з грудня 2020 і до листопада 2021 року був заступником генерального директора з інформаційної безпеки ТОВ АФ «Вікторія», смт Миколаївка, Сумська область.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *