Увага!На Сумщині розшукують 13-річного Олександра Юріна (ЗНАЙШЛИ)

УВАГА! ЗНАЙШЛИ! 

Поки його розшукували майже всі поліцейські Сумщини, хлопець катався на поїзді до Чернігівщини. Його у вагоні помітила провідниця і зателефонувала в поліцію. Детальніше Поліцейські Шостки розшукали та повернули в родину юного мандрівника


Увага! Поліцейські Шостки розшукують малолітнього Олександра Юріна.

Сьогодні вранці, 26 березня, 13-річний хлопчик пішов з дому і до теперішнього часу не повернувся. Наразі його місцеперебування залишається невідомим. Поліцейські вживають заходів щодо розшуку безвісті зниклої дитини і розраховують на допомогу громадян.

На вигляд Олександру 12-13 років, зростом близько 155 см, худорлявої статури. Має темно-русяве волосся та блакитні очі.

Був одягнений в зелену зимову куртку та сірі штани. На голові мав чорну шапку з сірою вставкою. Взутий в коричневі кросівки.

Поліція встановлює місцезнаходження зниклої дитини і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням про допомогу: озирніться навколо, можливо, вказаний хлопчик знаходиться десь поблизу вас, і потребує допомоги. Якщо ви маєте будь-яку інформацію, що допоможе встановити місцеперебування хлопця – повідомте про це до Шосткинського районного управління поліції за адресою: м. Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефоном (050) 327-91-48, чи на цілодобову лінію служби «102».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *