В Сумах поліція охорони оперативно затримала крадійку (відео)

Працівник одного з магазинів одягу, побачивши, як невідома жінка намагається винести товар з магазину не заплативши за нього на касі, натиснув на кнопку термінового виклику поліції. Група реагування Управління поліції охорони швидко прибула на місце події та затримала зловмисницю.

Злодійкою, що шляхом скоєння крадіжки з магазину вирішила поправити своє майнове становище, виявилася 30-річна сумчанка. Жінка два тижні тому звільнилася з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за подібні злочини. Тож знову знов взялася за старе.

Кілька днів тому вона вже заходила до цього ж магазину з метою вчинення крадіжки одягу. Тоді їй вдалося вільно вийти з магазину з викраденою річчю. Але продавці жінку запам’ятали, тож коли вона з’явилася наступного разу, пильно за нею спостерігали. А помітивши, як вже з упакованими у пакети речами вона, не заплативши, швидко вийшла з магазину, викликали поліцію.

Читати також: У Сумах на місці колишньої автостоянки на Данила Галицького зводять будинок

Оперативно прибувши на місце події, поліцейські затримали зловмисницю. У двох зібраних нею поліетиленових пакетах знаходилися сім светрів з торговельного залу магазину. Як повідомила правоохоронців сама зловмисниця, вона згодом планувала їх продати.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *