В Сумах поліція розкрила грабіж

Під час спільного вживання спиртних напоїв, між двома чоловіками стався конфлікт, в ході якого старший з приятелів спричинив молодшому тілесні ушкодження та ще й пограбував.

На початку грудня, в одній з квартир в Сумах зібралося двоє чоловіків та жінка, аби відзначити якесь свято. Під час застілля зі спиртним, 40-річному чоловікові здалося, що його 36-річний приятель дуже приязно поглянув на його подругу.

Читати також: З 1 січня сумські пенсіонери платитимуть повну вартість проїзду в маршрутках

Через раптовий напад ревнощів, старший чоловік вчинив сварку, і накинувся з кулаками на «суперника», звалив його на підлогу та ще кілька раз вдарив ножем. На щастя, потерпілому медики вчасно надали допомогу, і він вижив. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Проте в ході слідства з’ясувалося, що зловмисник, орудуючи ножем, ще й встиг пограбувати свою поранену жертву, витягнувши з задньої кишені її штанів гроші в сумі 50 гривень. Тож у поліції розпочали ще одне кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєні злочини чоловікові може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *