Вчинення розпусних дій щодо 6-річної доньки: На Сумщині судитимуть батька дитини

Одной из самых серьезных проблем современного общества является насилие над детьми.

Конотопською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного чоловіка, який вчинив розпусні дії щодо малолітньої доньки (ч. 2 ст. 156 КК України).

За даними слідства, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, роздягнув свою 6-річну доньку та вчинив з нею розпусні дії сексуального характеру. Коли в кімнату зайшли знайомі та, побачивши злочинні дії чоловіка, зробили йому зауваження, він сказав, що нічого страшного в цьому немає, нехай звикає.

 

За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 Читати також: На Сумщині впав на бік рейсовий автобус

Досудове розслідування проведено слідчими одного з відділень поліції Конотопського районного відділу поліції Головного управління в Сумській областіпід процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

фото з інтернету

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *