Вчителька із Сумщини стала “Вибором серця” на Global Teacher Prize Ukraine 2020

Вчора, 3 жовтня, на телеканалі 1+1 було оголошено переможців національного конкурс Global Teacher Prize Ukraine 2020, який вже четвертий рік проходить в Україні. У ньому взяло участь понад 3 тисячі вчителів з усієї країни. Декілька місяців організаційний комітет конкурсу з команди “Право на освіту”, куратором якої є журналіст телеканалу Наталя Мосейчук, обирали найдостойніших з кращих.

Прогриміла на всю країну і наша вчителька початкових класів з Кролевецького ліцею № 3 Вікторія Щербакова, яка викладає у класі з інклюзивним напрямком виховання. Вона стала “Вибором серця” і отримала премію від організаторів національного конкурсу.

Сьогодні зранку, з квітами її зустрічали з потяга депутат Сумської обласної ради Володимир Горох та кандидат на Кролевецького міського голову В’ячеслав Жовтя. Також, вони передали вітання від директора департаменту освіти та науки Сумщини Вікторії Гробової, яка телефоном щиро подякувала вчителю за високий вклад у виховання дітей, за те, що Кролевеччина, а разом з нею і Сумщина, знову прославилася завдяки таланту освітян, – пише 05453.com.ua

Зустрічаючі привітали шановну освітянку ще й з Днем працівників освіти, яке нині відзначаємо в Україні.

Як розповіла нашому виданню в екслюзивному коментарі Вікторія Щербакова, ця перемога стала для неї більш ніж несподіваною, а від того ще більш радіснішою. Кохану дружину супроводжував і її чоловік, який дуже пишається досягненням другої половинки.

Як розповіла Вікторія Щербакова, ще в минулому році дізналася про цей конкурс з Фейсбуку, проте тоді не стала брати в ньому участь, а в цьому році її надихнула на той момент директор Кролевецького ліцею № 3 Світлана Оникієнко.

На Сумщині в обмілілому ставку знайшли мінометні міни

Разом із своїми колегами вони підготували необхідні матеріали на конкурс з презентаціями. “Мені прийшов лист від організаторів про те, що мою анкету розглянули, але в ТОП-50 я не потрапила і рекомендували подати документи наступного року. Я думала, що історія на цьому і закінчилася. Проте, в середу, 30 вересня мені зателефонували організатори і запросили на урочистості, я відмовлялася, адже їхати далеко, але вони мене вмовили.

І там я дізналася, що кураторка премії  Наталія Мосійчук обрала мене у номінації «Вибір серцем». Дуже нервувала підіймаючись на сцену, хотілося б сказати більше, багатьом подякувати, проте розгубилася. А сьогодні мені дуже приємно від теплої зустрічі земляків”, – розповіла Вікторія Щербакова.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *