Велика розруха в Сумах: команда Лисенка… (фото)

Як ви пам’ятаєте, 4 серпня, в Сумській області відбулася знаменна для регіону подія – відкриття нарешті побудованого нового мосту через річку Ворскла в с.Климентове.

Всі хто зміг, відразу ж кинулися туди піаритися, починаючи від губернатора Романа Грищенко і закінчуючи сумськими нардепами. Таке враження, що вони разом з президентом скинулися власними грошима, віддавали останнє, щоб люди на Сумщині могли отримати новий міст.

12 серпня до Сум приїхав спікер Дмитро Разумков, який судячи з усього залишився задоволений поїздкою і побаченим у Сумах та області.

загрузка…


Ну і звичайно-ж не можна не згадати про відео-блогеар і за сумісництвом мера міста Суми, який майже щодня проводить стріми, показуючи “досягнення” команди Лисенка.

До чого ми нагадали ці події і згадали ну дуже шанованих осіб? Сумська журналістка Ярослава Березовська на своїй сторінці в фейсбук написала пост. І саме він надихнув нас на те, щоб в черговий раз підняти проблемну тему.

“Как на сделанном за государственный счёт ремонте Харьковской пиариться, так очередь стоит. А как аварийный мост отремонтировать, так тут у нас где-то были говно и палки, они отлично сочетаются с общей архитектурной концепцией, пусть изображают укрепление моста.
Больше всего меня в этом поражают замочки. Приходят, значит, воздушные наряженные молодожены с неземным счастьем на лицах, с фотографом, и торжественно, под съёмку вешают красивенький замочек на убогие развалины моста. И фото им на всю жизнь, чтобы помнили, что тут вам Сумы, а не город какой-нибудь!” – написала Ярослава.

У Сумах оперативники затримали чоловіка, який стріляв у свого знайомого

Міст на Харківській, та й не тільки він, у Сумах давно потребує ремонту. Але чомусь там не проводять стрімів перші особи міста, не фотографується губернатор, не проводять заходів нардепи, та й Разумкову ту ганьбу чомусь не показали.

Ось це і є показник роботи команди Лисенка, яка закриває очі на давно існуючу проблему з мостами в Сумах.

Та й губернатор який  голосно заявив “БУДІВНИЦТВО МОСТІВ – ЦЕ БЕЗПЕКА РУХУ ТА ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК Сумщини” ігноруючи проблему в Сумах тим самим ігнорує безпеку руху, не кажучи вже про економічний розвиток міста.

Вам не соромно, панове можновладці?

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *