Великий демонтаж у Сумах, від гаражів до споруд в центрі: що збираються зносити?

У Сумах запланували масштабний демонтаж. Планують очистити от споруд Набережну річки Стрілки, а також по місту видалити машини для приготування кави, металеві гаражі, ларьки і багато іншого. Навіть “бико-півня” біля “М’ясомаркету” що на вул. Петропавлівська, теж приберуть. Як виявилося він встановлений там незаконно.

Відповідний проект рішення вже розміщено на сайті Сумської міськради.

З метою здійснення контролю за станом благоустрою та впорядкування розміщення елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд на території Сумської міської територіальної громади, враховуючи службову записку управління архітектури та містобудування Сумської міської ради від 21.01.2021 № 99/08.01-22, відповідно до статті 19 Цивільного кодексу України, статей 152, 153 Земельного кодексу України, підпункту 1 пункту 2 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», підпункту 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244, керуючись частиною першою статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Сумської міської ради 

ВИРІШИВ:

Демонтувати незаконно встановлені/розміщені об’єкти на території Сумської міської територіальної громади, згідно з переліком, зазначеним у додатку 1 до цього рішення.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *