Вирок на Сумщині: 11 років за вбиство знайомого

Прокуратурою Сумської області доведено в суді вину 26-річного жителя м. Кролевець, який спочатку позбавив життя свого знайомого, а потім обчистив його кишені.

Подія сталась 4 липня 2019 року в м. Кролевець. Під час спільного вживання алкогольних напоїв між обвинуваченим та його знайомим виникла на побутовому ґрунті розпочалась сварка, під час якої молодший схопив дерев’яну палку, яка стояла в будинку біля груби, та наніс нею близько п’яти ударів по голові приятеля.

Не підпалюй траву: на Сумщині ще одна смерть від вогню

Після чого забрав у нього 150 грн, які випали з кишені, та банківську картку, на якій був написаний пін-код. У той час, коли 47-річний потерпілий помирав у будинку, обвинувачений знімав з його картки 4 тис. 700 грн, які витратив на власні потреби.

загрузка…

За вироком суду обвинуваченого визнано винним у інкримінованих злочинах та, приєднавши невідбуту частину покарання за попередній злочин, засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дії молодика кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 1 ст. 357 (викрадення офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів) та ч. 1 ст. 185(крадіжка) КК України.

Прес-служба прокуратури області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *