Вирок суду в Сумах: скільки дають за крадіжки з автомобілів

В Україні найгуманніший суд та найлояльніший до правопорушників закон.

У Сумах почастішали крадіжки з автомобілів. Буквально нещодавно було скоєно кілька крадіжок за один день, на різних стоянках поблизу торгівельних центрів м.Суми. Потерпілі, напевно, мріють про справедливе покарання для тих, хто вліз в їх автівки. Ну тоді вони повинні приблизно знати про те, яким саме це покарання буде…якщо зловлять крадіїв.

Отже, місто Суми. Сумчанин Сергій поставив свою «Таврію» на вул.Шевченка практично у самого центрального ринку, а сам пішов у справах.  Але через неуважність забув закрити автомобіль. Через деякий час повз проходив житель с.Низи Микола (раніше судимий за крадіжки). Помітивши, що дверцята «Таврії» з боку водія можливо відкриті, він підійшов до машини, щоб не привертати особливої ​​уваги, і смикнув ручку. Двері відчинилися. У салоні лежала чоловіча сумка «Gucci» в якій знаходилося 350 гривень. Микола схопив сумку і хотів було піти, але тут якраз підійшов Сергій, який і затримав злодія.

Сумським чиновникам урізали зарплати: гроші витратять на школи [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/sumskim-chinovnikam-urizali-zarplatu-groshi-vytratyat-na-shkoli/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

Далі все розвивалося блискавично. Заперечувати скоєне сенсу не було. Відкрили кримінальну справу по ч.2 ст185 КК України (Крадіжка, вчинена повторно) , всіх опитали, передали документи до суду і Феміда фактично прийняла рішення  з першого ж засідання. На все про все знадобився місяць, від арешту до вироку.

З огляду на те, що злочинець повторно скоїв крадіжку протягом 12 місяців, суд був настільки суворий, що вирішив зробити автомобільному злодієві подарунок на Новий 2020 рік, засудивши його до трьох місяців арешту. В кінці березня, вдячний суду Коля, якщо не одумається, знову піде на пошуки пригод.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *