Внаслідок ДТП у місті Суми травмований один із водіїв (відео)

Автопригода сталася вчора, близько 11 години 30 хвилин. Прибувши на місце автопригоди, патрульні попередньо з’ясували, що 44-річний водій автомобіля Volkswagen Caddy, здійснюючи поворот ліворуч на основний зелений сигнал світлофора, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ, водій якого рухався прямо у зустрічному напрямку.

На Сумщині оголосили про підозру ще двом розповсюджувачам наркотиків

Внаслідок ДТП 66-річний керманич автомобіля ВАЗ отримав тілесні ушкодження. Його доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Внаслідок ДТП на перехресті вулиць Івана Сірка та Інтернаціоналістів травмований один із водіїв

Внаслідок ДТП на перехресті вулиць Івана Сірка та Інтернаціоналістів травмований один із водіїв 🔻 https://youtu.be/o8p0pLnE7QM 🔻Автопригода сталася вчора, близько 11 години 30 хвилин. Прибувши на місце автопригоди, патрульні попередньо з’ясували, що 44-річний водій автомобіля Volkswagen Caddy, здійснюючи поворот ліворуч на основний зелений сигнал світлофора, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ, водій якого рухався прямо у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП 66-річний керманич автомобіля ВАЗ отримав тілесні ушкодження. Його доправили до лікарні для надання медичної допомоги.На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/patrolpolicesumy#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *