Все для людей: На Сумщині закривають стоматкабінети

На Сумщині закривають медустанови. Подібні повідомдення  все частіше з’являються в стрічках новин. І ось сьогодні я приніс вам ще одну погану новину. У с.Сад під Сумами закрили стоматкабинет, який знайомий багатьом сумчанам.

До стоматолога Дмитра зверталися багато жителів обласного центру, тому що це людина з золотими руками, якому не страшно довірити свою посмішку. Сидіти в кріслі у нього не бояться навіть діти.

І ось тепер цей кабінет під замком. Молодий стоматолог від цього тільки виграє, тому що буде працювати в приватній клініці. А ось люди програють, тому що не кожен може собі дозволити оплатити послуги приватного стоматолога.

Все для людей? Як би не так. Маю велику надію, що ви підтримаєте акцію і якщо не участю, то хоча б допоможете розповсюдити цю новину. Щоб якомога більше людей дізналося, як про нас дбають слуги народу.

Мешканці Сумщини шоковані тим, що сьогодні плаває в Ворсклі (відео)

Ось що на своїй сторінці в фейсбук написав Володимир Балицький:

“Шановні односельці – садів’яни, три роки тому за мого сприяння для стоматкабінету місцевої медичної амбулаторії була придбана нова сучасна стоматологічна установка. Стоматкабінет знаходився на балансі районної лікарні і успішно працював до 1 квітня цього року.

Відвідувачі були задоволені роботою нашого стоматолога Дудки Д. Ю. Але медреформа Уляни Супрун ліквідувала надання таких послуг для людей вторинною медичною ланкою якою є районна лікарня і кабінет закрили. Розуміючи нагальну потребу такої послуги для мешканців села, я неодноразово звертався на сесіях як до сільського голови так і до керівництва Сумського району щодо відновлення роботи у селі стоматкабінетів. ( у селах ОТГ вони працюють, там сільські голови дбають за людей). Але дії влади відсутні і понині.

Тому запрошую небайдужих односельців та стоматолога Дудку Д.Ю, прийти завтра, 22 липня о 9 год. до медичної амбулаторії села для вирішення питання подальшого функціонування стоматкабінету. ”

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *