За добу на Сумщині зафіксували майже 140 прильотів зі сторони росії

російські окупаційні війська 23 вересня не припиняли обстріли Сумщини. За добу в прикордонних громадах області зафіксували майже 140 прильотів зі сторони рф.

Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації..

У Середино-Будській громаді росіяни били по околиці Середина-Буди з САУ, мінометів й кулеметів. Унаслідок обстрілу пошкоджена лінія електропередач, через що близько 3000 абонентів наразі залишилися без електропостачання. Ведуться ремонтні роботи.

У Краснопільській громаді зранку ворог обстріляв околиці Краснопілля із артилерії та мінометів. Продовжився обстріл громади і після обіду: з реактивних систем залпового вогню та самохідних артилерійських установок.

А в Білопільській громаді, окрім обстрілів з мінометів та артилерії, ворог скинув з безпілотника вибуховий пристрій типу ВОГ-17. У Юнаківській громаді: обідній обстріл із САУ − 30 прильотів.

Нагадаємо, напередодні обстрілів зазнали одразу 10 прикордонних громад Сумщини. Поранення дістали чотири мирні мешканці, пошкоджені 20 будинків, два підприємства, школа, садочок та сільський будинок культури.

Ніч на 24 вересня була тихою.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *